top of page

VOOR PARTICULIEREN

Invulling geven aan een waardevol bestaan

Door de steeds snellere veranderingen in het leven van alledag en de instabiliteit van de wereld om ons heen, belanden veel mensen in een zogenaamde zingevingscrisis. Er ontstaat meer behoefte om antwoorden te vinden op existentiële vragen over relaties, werk en hoe men invulling geeft aan een waardevol bestaan. Daarnaast signaleren velen simpelweg fysieke klachten en uitputtingsverschijnselen van het brein dat te vaak en te lang ‘aan’ staat. 

align-now-vintage-collage-woman-with-sky-face-s.jpeg

Onze steeds meer gedigitaliseerde wereld levert gevoelens op van rusteloosheid, fear of missing out, een vermoeid lijf en te hoog cortisolgehalte.

Woman Having Coffee

Als je dit leest ben je waarschijnlijk op zoek naar een manier om meer invloed en controle te krijgen op jouw huidige situatie. Je bent op zoek naar professionals die je op persoonlijk niveau verder kunnen helpen en die vanuit een holistische visie meedenken en -werken aan het verbeteren van jouw levenskwaliteit. Align Now helpt je jouw persoonlijke doelstellingen te realiseren.

Neem vandaag nog contact met ons op voor een vrijblijvende afspraak.

Ons aanbod

Volledig vertrouwd. Geen lange wachttijden.

Align 360
Align-now-zoom-out

Connected & Collected

ZELFKENNIS IS DE BRON VAN ALLE WIJSHEID

Ondanks dat we onszelf denken te kennen vinden we het lastig om zo voor onszelf te zorgen dat we gelukkig, fit en succesvol zijn. Velen kampen (al vanaf jonge leeftijd) met gevoelens van depressie, burn-of bore-out.

DE JUISTE KEUZE IS DE KEUZE DIE JE GELUKKIG MAAKT

Over sommige zaken spreken we zelden met anderen, we willen ze er wellicht niet mee lastig vallen of ervaren angst dat men ons na afloop met andere ogen gaat bekijken. Als je een belangrijke beslissing wil gaan nemen over je loopbaan, relatie, studie of leefomgeving is de neiging groot om diep, heel diep en soms nog wat dieper na te gaan denken.

Align-serious-thoughtful-clever-scientific-worker-wears-spectacles-has-beard-curves-lower-

Align & Adapt

Tarieven

Wij kiezen er voor om geen contracten met zorgverzekeraars af te sluiten dat wil zeggen dat we niet afhankelijk zijn van doorverwijzingen, wachtlijsten en afspraken met andere zorgaanbieders. De verzekeraar heeft geen inspraak in de behandeling en de duur van de behandeling, je persoonlijke gegevens worden niet gedeeld.

 

Samen met jou bepalen we het traject op basis van de diagnostiek en behandelkeuze. We maken gezamenlijk afspraken over de frequentie en de planning van je behandeling. 

Wellicht vraag je je af of een traject wel financieel haalbaar is voor jou.

Daarom zijn onze tarieven helder en overzichtelijk. Een individueel consult van 45 minuten komt neer op €100. We bieden ook de mogelijkheid voor een verlengd individueel consult van 75 minuten tegen een tarief van €145. 

 

Wil je meer weten over de kosten of vergoedingen van jouw persoonlijke traject, neem dan vrijblijvend contact met ons op.

Tarieven
bottom of page