top of page

VOOR ORGANISATIES

Alignment; de sleutel tot succes

De wereld van werk is in de afgelopen jaren drastisch veranderd. Ondanks alle nieuwe technologische mogelijkheden en de daarbij behorende kansen lijken organisaties regelmatig vast te lopen. De doorslaggevende factor voor succes in de toekomst is namelijk ‘de mens in je organisatie’; je collega, je manager en je CEO.

Business woman levitation

Zoeken, vinden en verbinden

Als je dit leest ben je waarschijnlijk op zoek naar een oplossing voor een urgent of terugkerend probleem dat je niet voldoende onder controle krijgt. Je bent op zoek naar nieuwe inzichten, inspirerende persoonlijke trajecten of een professioneel onafhankelijk advies.

 

Of het nu gaat om het werven van nieuwe medewerkers, het koesteren van je huidige mensen, het implementeren van strategisch talent management of kennisdeling op het gebied van future proof HR; Align Now helpt je het gewenste resultaat te realiseren.

Neem vandaag nog contact met ons op voor een vrijblijvende afspraak.

Man zit op loopbrug met prachtig uitzich op de bergen

Ons aanbod

Align 360
Feeling joy-Align now

  Align 360  

DE KERN VAN DE ZAAK

Gezonde en gelukkige werknemers vormen de basis van je succesvolle organisatie maar hoe kun je zoiets persoonlijks positief en duurzaam beÏnvloeden? We hebben een uniek proces ontwikkeld dat zich volledig richt op het verkrijgen van zelfinzicht van je medewerkers. We staan stil bij fysiek & mentaal welbevinden. persoonlijkheidsaspecten, stressfactoren, lifestyle en voeding.

LEADERSHIP JOURNEY

In deze tijd waarin AI steeds meer een rol zal gaan spelen in de besluitvorming is het essentieel om uw intuïtie verder te ontwikkelen. Tijdens deze intensieve en inclusieve leadership journey gaan we met een klein gezelschap volledig offline aan de slag om deze competentie te herkennen en te ontwikkelen.

Intuitie in business - Align Now

Intuïtie in Business

  21st Century    Leadership Skills  

LEADERSHIP JOURNEY

De instabiele arbeidsmarkt, economische onzekerheid en de waarden die de nieuwe generaties nastreven doen een groot appel op de kennis en vaardigheden van leidinggevenden en ondernemers. Want werken de oude mantra’s nog wel in deze tijd? Met een klein gezelschap gaan we zes sessies volledig offline aan de slag om die vaardigheden te doorgronden en te vertalen naar de praktijk van nu.

SAMEN OVER DE DREMPEL

Hoe stel je vast welke tool of implementatieproces je het beste kunt inzetten ter ondersteuning van de Talent Management strategie? Voor veel organisaties is dit een langdurig en kostbaar proces. Align Now biedt je de mogelijkheid om het tijdsintensieve inventarisatie- of implementatieproces uit handen te nemen.

People laughing at a table

Onafhankelijk advies HR tools

Cracked Concrete Wall

MENSELIJK KAPITAAL

Wat verstaan we onder talentmanagement?

Een systeem van tools, procedures en protocollen waarmee HR en leidinggevenden medewerkers doelgericht en duurzaam kunnen stimuleren op het ontwikkelen van hun talenten.

 

Tools zijn bijvoorbeeld instrumenten of systemen die inzicht genereren van talenten of competentie-ontwikkeling, hierin kunnen ook alle medewerkers terug te vinden zijn. Meestal inzichtelijk gemaakt voor de P&O-er en de coachende manager en uiteraard de medewerker zelf.

 

Procedures slaan dan op methodisch opgebouwde gesprekken of acties gericht op de voortdurende ontwikkeling van de medewerker. Protocollen geven de methode aan die gehanteerd wordt om deze gesprekken te voeren en vast te leggen in het systeem.

 

Coachen van medewerkers op hun waarden, talenten en competenties vindt doorgaans aan het begin van de carriere of bij promotie vraagstukken plaats, echter ontbreekt het vaak aan een evidence based model of een datagedreven plan van aanpak.

Align now-Career ladder_edited.jpg
bottom of page