top of page

ABOUT

Wie zijn we

Align now komt voort uit een diepe behoefte om mensen en organisaties in staat te stellen om te gaan met de uitdagingen die kenmerkend zijn voor deze tijd. Een ‘moment in time’ waar zingeving en adaptatievermogen samen hoog op de agenda staan om duurzaam te blijven veranderen.

Dit inzicht leidde tot onze ‘call to action’, want als experts ervaren we het ook als onze verantwoordelijkheid om een positieve bijdrage te leveren aan een betere wereld, door onze kennis te delen en toe te passen. Onze aanpak sluit daar op aan; holistisch, ervaringsgericht en datagedreven. We maken ook heldere keuzes; zo gaan we geen contracten aan met zorgverzekeraars en houden de financiële drempel voor particulieren zo laag mogelijk.

Maria van Boekelen, oprichtster Align Now
Managing Director

Maria van Boekelen
 

Maria van Boekelen profileert zich als business psychologist al meer dan twee decennia op het snijvlak van psychologie en technologie. Ze bekleedde verschillende expert- en directie rollen binnen multinationals en ontwikkelde zich daarnaast als kritisch publicist en keynote speaker.

 

Door haar warme eigenwijze stijl en tomeloze positieve energie maakt ze makkelijk contact met iedereen en krijgt ze een publiek op het puntje van hun stoel. Of het nu gaat om persoonlijk adaptatievermogen, 21st Century Skills, de impact van socials op identiteit of het succesvol laten landen van nieuwe technologie binnen organisaties, Maria ziet kansen.

 

Haar conceptuele denkvermogen levert concrete en haalbare oplossingen op die recht doen aan het belangrijkste kapitaal die een organisatie in huis heeft; de mens.

Ik heb met Maria 360 graden feedback geïmplementeerd binnen onze organisatie en ken haar als een deskundige en gemotiveerde professional. Maria is prettig en duidelijk in de communicatie. Ze zorgt dat ze op de hoogte is van de stand van zaken en verdiept zich in de organisatie. Tijdens bijeenkomsten en presentaties wist zij kundig en op een laagdrempelige manier de kennis over te dragen, met altijd een vleugje humor. Ik vond het fijn samenwerken en kan haar aanbevelen.

ISABEL RIJK

Associates & Partners

Wouter de Ridder

Wouter de Ridder

Wouter de Ridder heeft een passie om cliënten te helpen zichzelf te leren helpen.

 

Afgelopen decennia heeft hij zich als psycholoog breed ontwikkeld; in de GGZ maar ook binnen het bedrijfsleven als trainer en coach.

 

Als ervaren cognitief gedragstherapeut en revalidatiepyscholoog ondersteunt hij cliënten die worstelen met burnout, chronische vermoeidheid, depressie, persoonlijkheidsproblematiek, trauma’s (EMDR), rouw en verliesproblematiek.

Harry Starren

Harry Starren

Harry Starren is misschien wel het meest bekend als de voormalige CEO van de Baak VNO-NCW.

 

Hij staat te boek als een gerenommeerd specialist op het gebied van innovatief leiderschap en ondernemerschap maar blijft desondanks hongerig naar nieuwe kennis en inspiratie.

 

Met zijn harmonieuze communicatie, humor en kritische analyses maakt hij van elke ontmoeting een plezierig en inspirerend moment.

Cor Berkelaar - Team Align Now

Cor Berkelaar

Cor Berkelaar is yogadocent en coach en staat voor een ‘leven lang yoga’

 

Cor heeft een grote dosis mensenkennis en hanteert een nuchtere benadering. Zo stelt hij mensen in staat om de toegevoegde waarde van yoga toe te passen wanneer ze dit in het dagelijks leven kunnen gebruiken.

Mirjam Berkelaar-van Dijk - Team Align Now

Mirjam Berkelaar-van Dijk

Mirjam Berkelaar - van Dijk kwam tijdens haar studie Algemene Sociale Wetenschappen in aanraking met Integrale Yoga. Het werd haar passie waar ze zich professioneel volledig op ging richten. 

 

Ze ontwikkelde workshops en vitaliteitsprogramma’s voor verschillende doelgroepen en organisaties. Naast het begeleiden van docenten op het gebied van Yoga en meditatie heeft Mirjam zichzelf ook ontwikkeld op het vlak van ademtherapie.

Arie Voorburg

Arie Voorburg

Arie Voorburg is onder andere werkzaam bij Arcadis Europe en de University of Nortumbria in Amsterdam. 

 

Arie is al 30 jaar actief op het gebied van ecologie, biodiversiteit, duurzame ontwikkeling en complexe -stedelijke- systemen. Arie is mede-oprichter van het Urban Innovation Lab, dat zich richt op inclusieve en duurzame stadsontwikkeling.

 

bottom of page