top of page
Align-ladies circle_edited.png

DE KERN VAN DE ZAAK

Align 360

Het belang van vitale en gelukkige werknemers staat centraal in de plannen van de meeste organisaties en dat is geen overbodige luxe, jij en je collega's maken immers het bedrijf tot wat het is. 

Waar het om draait

Werkgeluk en vitaliteit van een persoon hangen natuurlijk niet alleen samen met het functioneren in de rol en waardering, daar komt wel wat meer bij kijken. Je kunt immers nog zo blij zijn in je positie en met je collega’s maar de huidige maatschappelijke context en digitale transformatie zorgen voor onrust, disbalans en gebrek aan focus.

 

Om mensen gelukkig en vitaal te krijgen/houden is het van belang om gerichte aandacht te geven aan het versterken van die ‘hele mens’ zowel fysiek als mentaal. Hiervoor hebben we een uniek proces ontwikkeld dat zich volledig richt op het inzichtelijk maken van de persoonlijke factoren die een bepalende rol spelen.

alignnow-orgnisaties.jpeg

Hoe gaan we te werk

We staan stil bij persoonlijkheidsaspecten, stressfactoren, voeding en fysiek en mentaal welbevinden. Dat doen we met een team van professionals vanuit een holistisch perspectief waarin zelfkennis de basis vormt. Voorafgaand aan deze modulair opgebouwde journey die 6 sessies omvat ontvangen we u graag voor een verdiepend kennismakingsgesprek in ons House Of Consciousness.

Neem vandaag nog contact met ons op voor een vrijblijvende afspraak.

bottom of page