top of page
Align-ladies circle_edited.png

LEADERSHIP JOURNEY

Intuïtie in business

In deze tijd waarin AI steeds meer een rol zal gaan spelen in de besluitvorming is het essentieel om uw intuïtie verder te ontwikkelen. 

Besluitvorming en intuïtie

Leiders vertrouwen eerder op harde bewijzen en gegevens, logica en rationele analyse om hun belangrijke beslissingen mee te ondersteunen. Recente inzichten en ontdekkingen op het gebied van neurowetenschappen hebben echter in toenemende mate het belang laten zien van de rol van intuïtie in leiderschap, vooral als het gaat om besluitvorming. Kortom er is steeds meer bewijs dat intuïtie meer is dan alleen een gevoel en dat je het veel actiever in kan zetten in het dagelijks functioneren zonder je scherpte te verliezen.

 

Uit ‘Intelligent Memory: Improve the Memory That Makes You Smarter’ van neurowetenschapper Barry Gordon blijkt dat besluitvorming en intuïtie onlosmakelijk met elkaar verbonden zijn

Intuitie in business - Align Now - Rotterdam_edited.jpg

Hoe gaan we te werk

Tijdens deze intensieve en inclusieve leadership journey gaan we met een klein gezelschap volledig offline aan de slag om deze competentie te herkennen en te ontwikkelen.

Neem gerust contact op voor meer informatie of een vrijblijvende afspraak.

bottom of page