top of page

SAMEN OVER DE DREMPEL

Onafhankelijk advies HR tools

Slagvaardig en succesvol aan de slag met het uitrollen van je talent management strategie

471A9911-28.jpg

Samen met jou creëren we een stevig fundament voor de toekomst.

Voor veel organisaties is het analyseren van de behoefte en het maken van de vertaalslag naar een best passende digitale oplossing een behoorlijk uitdagend en intensief project. De beoordeling op inhoudelijke en technologische aspecten is ingewikkeld en vindt doorgaans plaats naast het normale werk van de HR professionals.

 

Meestal resulteert dit in een rondje langs de velden van verschillende aanbieders, die allemaal op hun specifieke terrein gouden bergen beloven. Hierdoor worden belangrijke aspecten als systeemintegratie en het implementatieproces vaak onbewust genegeerd. Als de implementatie afgerond is blijkt dat binnen meer dan de helft van de organisaties de medewerkers onvoldoende gebruik maken van de tools en systemen. Het gevolg is dat medewerkers zich niet gezien en gehoord voelen, en dat is wel het laatste wat je voor ogen hebt.

 

Align Now biedt je de mogelijkheid om dit tijdsintensieve inventarisatieproces uit handen te nemen zodat je snel en slagvaardig met de best passende tools aan de slag kunt om je talent management strategie uit te rollen.

Hoe gaan we te werk

Onze onafhankelijke experts hebben kennis van zaken en een glashelder beeld van het huidige internationale aanbod. Daarnaast fungeren zij al decennia lang als senior projectleiders en ontwikkelaars die successen hebben geboekt binnen leidende organisaties.

 

Wil je nog liever vandaag dan morgen aan de start met je strategisch talentmanagement? Dan nodigen we je graag uit voor een vrijblijvend kennismakingsgesprek.

bottom of page